Friday, November 12, 2010

Esimene tutvustus siin blogis. :D


Jaanus Lekk – see filmimees, kes meile rääkima tuleb.



Õnnelikud inimesed. See on Jaanuse kõige uuem teos. (kliki siia) Tema oli see Rakvere mees, kes otsustas teha film Katrin Reimuse novellikogus "Õnnelikud inimesed" sisalduva viie novelli põhjal. Õigemini siis viis väiksemat filmikest. Need lood on elust enesest, inimestest meie ümber. Väga lihtne ja hea film ning pani mõtlema, et võib-olla polegi elus kuigi palju tarvis, et õnnelik olla.

Jaanus on ka varem filme teinud (nt Ohtlik avastus), õpetab kooliõpilastele Rakvere Reaalgümnaasiumis meediaõpetust.

Jaanuse jututeema on "Ideest teoseni". Mõistagi räägib ta meile filmindusest ja täpsemalt sellest, mis tööd on ta pidanud tegema, et enda hea idee muuta veel paremaks filmiks. Lähem informatsioon tuleb siia blogisse ka varsti.

Silver
(noortekogust)
aqvahotels

Aqva keskus avati 2008. aastal Rakveres. Seal asub eksklusiivne spaa, hotell, vee- ja saunakeskus. Mina olen näinud ka noortekogu inimesi vahel Aqvas ujumas või jõusaalis. Aga põhiline on see, et nende toetus on noortekogule suureks abiks konverentsi korraldamisel.

Tuleb tunnustada seda ettevõtet selle eest, et nad on tunnustanud kodanikualgatust. Nad peavad lugu ja usuvad noorte inimeste tegemiste edukusse. Ja loomulikult on väga tunnustamisväärne ka see, et Aqva keskuse eksistents on Lääne-Virumaa inimestele loonud väga head võimalused tervislikeks eluviisideks. Aqvas on hea käia ja linnaelanikud käivad. Lisaks noortele ka vanemad inimesed.
Vt ka Aqva kodulehte.
Noortekogu soovitab. :)


Wednesday, November 10, 2010

tänasel koosolekul selgunust.

Tervist!

Nii esiteks on tarvis mainida, et meil on uus kujundus blogil. Selle on teinud Marten Lauri. Tema siis teeb meie reklaami kujundused jms asjad. Marteni töid saab vaadata SIIN. Ta on meile abiks, sest tema oskab tõeliselt hästi seda reklaaminduse värki. Ja no eks ma püüan talle noortekogu liikmena abiks ka olla, kuigi kool võtab suht palju isegi aega viimastel nädalatel.

Otsustasime, et selline lilla-kollane-viltune on päris vägev ja arvatavasti tõmbab veidi rohkem tähelepanu. Siin vasakul on meie toetajate logod. Neid tuleb veel juurde, kui logod saadetakse meile.

Hetkel käivad veel läbirääkimised mõne inimesega selle koha pealt, kas nad saavad esinema meile tulla või mitte. Ilmselgelt me üritame tuua Rakveresse võimalikult paljude erinevate meedia-alade esindajaid. See on oluline, sest võimaldab paremini olulistest asjadest aru saada.

Põhimõtteliselt peaksid konverentsil osalejad saama ka tasuta lõunasöögi. Öeldakse, et tasuta lõunaid pole olemas. Ilmselgelt keegi peab selle eest maksma; see, kes maksab, on juba omaette teema. LVNK on 99% kindel, et külastajate jaoks on lõunasöök tasuta. Selleks on tarvis end facebookis märkida "attending" hiljemalt 3. detsembriks. Seda saab teha SIIN. Kui kellelgi pole facebooki, võib enda soovist teada anda nii, et palub mõnel enda sõbral kirjutada selle tulija nimi ja e-mail facebookis LVNK seinale.

Aa ja muideks. Sponsoritest kirjutame veel millalgi eraldi ka. :)

Silver noortekogust.