Saturday, November 6, 2010

Veidi korralduslikku juba.. :)

Jepjep..

Paar asja vaja igaks juhuks ära mainida siin.

Selleks, et kõik hästi sujuks, oleks tarvis külastajatel endast meile märku anda. Seda nimelt selleks, et teaksime umbeski, palju inimesi tuleb. Niimoodi saame planeerida igast asju, mis vaja planeerida. :D Ma arvan, et hea variant oleks see, et palume end facebookis "attending" märkida. Seda saate teha SIIN.Add Image

Põhiline info levitamine toimub sel korral ikkagi facebookis, siin blogis ja noortekogu kodulehel. Twitterisse tegin ka noortekogule konto, aga pole jõudnud veel midagi kirjutada. Plakateid teeme ka arvatavasti. Neid hetkel valmistatakse ja noo kui meil on juba nimesid ka, mida plakatile panna, siis plakatid tulevad välja ka. Seekord siis jällegi veidi teisiti: plakateid paneme vaid sellistesse kohtadesse, kus käib tõeliselt palju noori – kaubanduskeskustesse, noortekeskustesse, koolidesse, huvikoolidesse, lasteaedadesse (no, seda varianti veel analüüsime), raamatukogudesse jne. Ja plakatid tulevad kõikjale Lääne-Virumaale sellegipoolest.

Selleks puhuks, kui kellelgi pole facebooki kontot (selliseid inimesi on suht palju isegi), siis mõtleme mingisuguse "attending" moodi asja siia blogisse valmis või teeme veel mingi muu variandi ka lisaks. Selle kohta tuleb informatsioon. Ilmselt ka plakatile. Kokkuvõtvalt: kõik toimib.. ja täiega hästi ka. :)


Silver noortekogust.

Thursday, November 4, 2010

Neljas konverents. Ja ta tuleb.

Tere!

Mina olen Silver. Kirjutan teile siia blogisse siis täna ja edaspidi selle kuu aja jooksul toimuvast. Vahel kirjutavad teised noortekogu liikmed ka. :)

Nimelt otsustas Lääne-Virumaa Noortekogu enda 2. novembri koosolekul, et sellel aastal toimub Lääne-Virumaa Noortekogu kõige tähtsam üritus – noortekonverents – 8. detsembril algusega kell 10.00 Rakvere gümnaasiumi aulas. Iseenesest on tegu äärmiselt lühikese ajaga, mis on organiseerimiseks aega jäänud. Võib-olla on see ka mingis mõttes noortekogu stiil. Alles kevadel oli meil üritus Jumal Hoia, Sa Oled Siin, millel osales peaaegu 300 külastajat. Kusjuures reklaamiga alustasime pühapäeva õhtul. Üritus toimus neljapäeval.
See tähendab, et meie meeskond töötab hästi, suudetakse teha üritust ka nelja päevaga. Kuivõrd nüüd alustasime reklaamiga 10 korda varem kui kevadel, siis võib-olla tuleb meile ka 10 korda rohkem külastajaid, kui kevadisel üritusel oli? :) Igal juhul kevadel piisas neljast päevast, et noortekogu saaks enda viisteist minutit kuulsust rahvusringhäälingus. Võib-olla seekord tehakse meist dokkfilm Discoverys näitamiseks. Plaanid on sellised.
Igal juhul hakake juba rääkima enda õpetajate-koolidirektoritega, et saaksite niivõrd huvitavast üritusest ka osa. Noortekogu liikmed on kindlasti kohal.

Otsus teha konverents teemal "Mina ja meedia" oli suuresti põhjustatud sellest, et kui eelmisel aastal oli konverentsi teemaks "Mina ja kultuur", siis võib ju kitsendada seda teemat. Hetkel käivad läbirääkimised võimalike esinejatega. Kindlasti saame kutsuda palju huvitavaid tegijaid televisioonist, raadiost, ajalehtedest, ajakirjadest ja mujalt.

Ühel eelmistest koosolekutel arutasime, keda võiks kutsuda. Võite vaadata üle, millised mõtted meil olid: http://www.l-virunoortekogu.ee/ –> protokollid –> 19. oktoober. Ühendust üritame saada nende kõigiga.

Aga esimese postituse lõpuks võib veel mainida, et oleks väga tore, kui meile tuleks väga palju külastajaid. Selleks hakake koolides juba inimesi kokku kutsuma ja õpetajatega-koolijuhtidega läbi rääkima, et saaksite ühe päeva puududa. Raha me ei soovi, me anname külastajatele ise hoopis hüviseid – teadmisi teiste inimeste kogemustest, huvitava päeva ja lõunat saab ka süüa.

Aga nägemiseni konverentsil! :)

Silver noortekogust.

PS. Lugege ikka seda blogi ka... Suht tihti paneme infot üles siia. :D