Thursday, November 18, 2010

Premia – meie preemia

premia
Premia premeerib noortekogut. Ja ka meie külastajaid. Suu aitab konverentsil magusaks teha just selle ettevõtte toodang. Muideks – kas teadsite, et lisaks jäätistele toodab Premia (ametliku nimetusega Premia Tallinna Külmhoone AS) ka muudsuguseid tooteid lisaks jäätisele?

Premia toodab ka külmutatud ja jahutatud tooteid, kusjuures käibest moodustab niiöelda mitte-jäätis 75%. Vaadake ise, kui ei usu. Seda saab teha siit! :D

Selline roosa-sinisega Premia logo on aga noortele tuntud rohkem jäätisepaberilt. Jäätis on mõnus ja uskuge mind – keset talve saab jäätise söömisest eriliselt hea tunde. Ma usun, et suurel osal inimestel meenub suvi! Kindlasti. (H) :D

Lisainfot meie selle toetaja kohta sellelt leheküljelt: http://www.premia.ee/.

Wednesday, November 17, 2010

Tanel Talve – tsiklimees, telemees ja ärimees.


tanel

Tanel Talvet teab enamik inimesi ilmselt selle tõttu, et ta on Kanal 2 Reporteris ja Suvereporteris palju tööd teinud.

Laiem avalikkus aga ei tea, et lisaks teletööle on Tanel Talve ka Eesti esimese full-service-online turundusagentuuri juhataja. WMG Grupp alustas tööd kaheksa aastat tagasi, enne seda töötas Tanel Hansapangas ja telekommunikatsiooniettevõttes Tele 2. Vaadake tema silmapaistvat CV-d WMG Grupi koduleheküljel.

Tanel toob turunduse internetti.

Tanel Talve tuleb ja räägib noortele ilmselt sellest, kuidas meediat ära kasutada. Mitte halvas mõttes, ilmselgelt. :)


Kas kõht on tühi? Või vaja mõnda kruusi või klaasi? OG Elektra AS-i poodidest saab nendele muredele lahenduse. Ja poode on palju. OG Elektra AS on jaekaubandusettevõte, mis alustas tegevust 1992. aastal, hiljem on väga palju laienetud. Vaadake ise:

Kertu Olu ja Oleg Gross hoolivad noorte tegemistest. Kindlasti on meie tänapäevases ühiskonnas veel väga palju neid inimesi, kes noorte tegemistest hoolivad, aga nende puhul tuli see reaalselt välja. AS OG Elektra toetab aastakonverentsi.

Kuidas täpsemalt meid toetatakse, selgub üldsuse jaoks konverentsil. Vähemalt ühe eseme, mis on varustatud esinejate autogrammidega, loosime konverentsi lõpus välja ka. Oleneb ainult, kelle vahel – kas noortekogu liikmete, publiku või hoopis külaliste endi vahel.
Igal juhul on AS-i OG Elektra toetus oluline. Selleta tunneksid külalised end kindlasti äärmiselt halvasti. :) See on vajalik värk.

Tuesday, November 16, 2010

Märt Treier


Märt Treier – ajakirjanik, kes tegeleb ka meediaalaste konsultatsioonidega. Tal on pikaaegne kogemus televisioonis töötamises, alates sellest sügisest töötab ta telesaate "Sind otsides" juhina.

Märt osutab väljaspool teletööks kuluvat aega meediaalaseid konsultatsioone. Vaadake – http://www.treier.ee.

Seetõttu pidasimegi äärmiselt heaks võimaluseks teda Rakveresse kutsuda. Õnneks oli ta ka nõus meil esinema.

Märt Treier tuleb ja räägib noortega – täpsem info lähiajal siin samas!

Silver noortekogust.

Sunday, November 14, 2010

bono


Bono kohukesi toodab OÜ Nantecom. Neid kohukesi saab proovida konverentsil ka. Degustatsioon vms. Võiksite minna poodi ja osta mõne Bono kohukese. Siis saategi aru, et peate ilmtingimata meie konverentsile tulema. Kohukest peab ju saama! :)
Head isu!