Saturday, November 6, 2010

Veidi korralduslikku juba.. :)

Jepjep..

Paar asja vaja igaks juhuks ära mainida siin.

Selleks, et kõik hästi sujuks, oleks tarvis külastajatel endast meile märku anda. Seda nimelt selleks, et teaksime umbeski, palju inimesi tuleb. Niimoodi saame planeerida igast asju, mis vaja planeerida. :D Ma arvan, et hea variant oleks see, et palume end facebookis "attending" märkida. Seda saate teha SIIN.Add Image

Põhiline info levitamine toimub sel korral ikkagi facebookis, siin blogis ja noortekogu kodulehel. Twitterisse tegin ka noortekogule konto, aga pole jõudnud veel midagi kirjutada. Plakateid teeme ka arvatavasti. Neid hetkel valmistatakse ja noo kui meil on juba nimesid ka, mida plakatile panna, siis plakatid tulevad välja ka. Seekord siis jällegi veidi teisiti: plakateid paneme vaid sellistesse kohtadesse, kus käib tõeliselt palju noori – kaubanduskeskustesse, noortekeskustesse, koolidesse, huvikoolidesse, lasteaedadesse (no, seda varianti veel analüüsime), raamatukogudesse jne. Ja plakatid tulevad kõikjale Lääne-Virumaale sellegipoolest.

Selleks puhuks, kui kellelgi pole facebooki kontot (selliseid inimesi on suht palju isegi), siis mõtleme mingisuguse "attending" moodi asja siia blogisse valmis või teeme veel mingi muu variandi ka lisaks. Selle kohta tuleb informatsioon. Ilmselt ka plakatile. Kokkuvõtvalt: kõik toimib.. ja täiega hästi ka. :)


Silver noortekogust.

No comments:

Post a Comment