Monday, November 22, 2010

Kirjutame siis niisama ka blogisse vahel

Nii! Nüüd on see koht, et oleme situatsioonis, kus konverentsi organiseerimine on põhimõtteliselt valmis.

Täna-homme ootame veel ühe esineja viimast kinnitust. Kuivõrd ta on väga hõivatud inimene, siis on mõistetav, et ta ei jõudnud kohe vastata meile. Kui aga see inimene osaleb meie konverentsil, siis saavad ka meie konverentsil osalevad meediainimesed teada, mida teised inimesed meediast arvavad ja kuidas sellesse suhtuvad. See isik pole otseselt seotud meediaga. Nii palju võin kirjutada hetkel.

Tasuta lõunate arv on piiratud! Tõesti – vaid 200 esimest registreerunut saavad Rakvere gümnaasiumi sööklas konverentsi päeva pärastlõunal süüa. Niiet kiirustage registreerimisega. Need, kellel facebookis kontot pole, vajutage siia ja kirjutage kirja teemaks REGISTREERUMINE, sisuks enda nimi, kool, klass (kui koolis käid), vanus ja kinnitus, et soovid süüa saada. Kui 200 inimest saab registreeritud, panen vahepeal ürituse facebookis "private", prindin nimekirja välja ja pärast seda "osalen/attending" märkijad saavad süüa vaid sellisel juhul, kui esimeste registreerujate hulgas on neid, kes ei ole üritusele kohale ilmunud. Söögiks kartul ja hakklihakaste – osalemine kohustuslik juba selle pärastki! :)

Plakatite üles riputamine seisab hetkel paari üksikasja taga. Sponsorid sealhulgas. Kui ütlesin käesoleva postituse alguses, et konverentsi organiseerimine on valmis, siis mõtlesin rohkem seda, et me teame, mis meil veel teha on täpselt tarvis. Kolme päeva pärast, arvan, et võin juba kirjutada täieliku ja lõpliku asja. Ja siis on see aeg, et saame ise ka veidi puhata ning oodata ainult üritust ja facebookis reklaami teha juurde. :)

A muidu plakitest rääkides, siis Marten (vajuta siia) tegeleb selle kujundusega, Printec (vajuta siia) trükib ja vilkad noortekogulased (vajuta siia) ja nende abilised panevad need nii ruttu üles, kui võimalik. Kaks logo on vaja veel saada ja ühe nime lõplik kinnitus. Siis näete, kui ilusti Marten asju teha oskab. Muideks – ka selle blogi kujundus siin on tema tehtud. Ja tema tegi ka meie noortekogu logo vektoriks. :D Vot nii tore inimene! :)


Silver kirjutas selle asja. :)

No comments:

Post a Comment