Tuesday, November 23, 2010

Küllike Namm – veidi teistsugune esineja


Küllike Namm on Lääne-Virumaal tegutsev advokaat. Tema tuleb ja räägib enda kogemustest seoses meediaga. Räägib sellest, kuidas meedia on tema tegemisi mõjutanud ja milline on tema arvamus meediat puudutavates probleemides.

Milline aga tema esitus täpselt on, see selgub konverentsil. Muideks – see on kõigi meie esinejate puhul olnud nii. Meie ju ei saagi garanteerida, et esineja räägib mingil kindlal teemal. Oleks aga imelik, kui üks esineja räägiks millestki täiesti muust, kui meediast. Niiet Küllike Namm räägib siiski meediast, loodetavasti. :D

Arvan, et paljusid huvitab, milline võib olla advokaadi suhe meediaga, miks advokaadid tavaliselt meediaga ei suhtle ja kas tema hinnangul sekkub meedia inimeste tavaellu liiga palju. Või äkki hoopis sekkuvad tavainimesed meediasse liiga palju? Loodetavasti saab ka väikese kommentaari seoses allikakaitse seadusega, kui see kedagi juhtumisi huvitama peaks. :)

Sellistele küsimustele saab kolmapäeval, 8. detsembril ilmselt vastuse. Seda muidugi juhul, kui tal on võimalus vastata. Ma loodan, et on.


Silver noortekogust

No comments:

Post a Comment